Nieuwe Steigerplanken / Steigerhout – vers gezaagd 30x195mm

Nieuwe steigerplanken met de kopmaat 30 x 195mm.                                             Nieuwe steigerplanken zijn nog geel/wit van kleur en hebben geen ijzer op de kop.    Het zijn fijn gezaagde planken. Dit betekent dat ze al aardig glad zijn en licht schuren voldoende is. Het zijn mooie rechte planken.

De nieuwe vers gezaagde steigerplanken, komen rechtstreeks aan vanuit de zagerij. Deze planken zijn dus nog nat.                                                                                       Ze worden vaak gebruikt voor het maken van bijvoorbeeld tuinmeubelen en andere timmerwerkzaamheden voor buiten zoals schuttingen e.d.  Ook geschikt als (terras)vloer.

U kunt de vers gezaagde nieuwe steigerplanken herkennen aan de latjes tussen de planken. Op de foto’s ziet u de vers gezaagde steigerplanken.

Wilt u de planken voor binnen gebruiken? Dan adviseren we u om nieuwe droge geschaafde steigerplanken of nieuwe droge steigerplanken te nemen.

De nieuwe vers gezaagde steigerplanken zijn verkrijgbaar in de lengtes van 2m, 2,5m, 3m, 4m of 5m.

Prijzen:                                                                                                                               Nieuwe vers gezaagde steigerplanken kosten 1.64 euro per meter.

Bij afname van een vol pakket kosten ze 1.45 euro per meter. We hebben pakketten beschikbaar in lengtes van 2m, 2.5m, 3m of 5m.

Bestellen? Klik hier