Nieuwe Steigerplanken / Steigerhout – Droog 30x200mm

Droge nieuwe steigerplanken met de kopmaat 30x200mm. Deze planken zijn geel/wit van kleur, maar u kunt ze wel in iedere gewenste kleur beitsen of schilderen.           Deze steigerplanken zijn fijn gezaagd, waardoor ze al erg glad zijn. De planken licht schuren is dan ook voldoende.                                                                                   Droge nieuwe steigerplanken hebben geen ijzer op de kop.

Deze planken zijn kunstmatig gedroogd en erg geschikt voor het maken van binnen meubelen, wanden, decoratie en andere timmerwerkzaamheden in huis. Ook geschikt als vloer.                                                                                                                       Doordat de steigerplanken kunstmatig gedroogd zijn, krimpen ze nagenoeg niet meer, dit in tegenstelling tot de vers gezaagde nieuwe steigerplanken. Echter blijft hout altijd iets werken door de verschillende omgevingstemperaturen, en omdat het een natuurlijk product is.

U kunt de droge nieuwe steigerplanken herkennen aan het feit dat er geen latjes tussen de planken zitten.

Lengtes variëren. Neemt u contact op voor het actuele aanbod.

Prijzen:                                                                                                                            Deze planken kosten 1.80 euro per meter.

Bij grotere afname is er korting mogelijk.

Bestellen? Klik hier